Red de dieren van deze zondvloed!

Door De Redactie

Wat een weer, wat een weer! Zelfs al is het zomer, maar met deze regen lijkt het wel alsof de Bijbelse zondvloed teruggekeerd is. We kunnen dus maar beter van elke diersoort twee exemplaren verzamelen en hen onderbrengen op de ark van Noach.

De bedoeling van dit spel is alle dieren op de ark van Noach te krijgen. Makkelijk denk je? Aan het begin van elke opdracht zitten er al enkele dieren op hun plaats. Aan jou om alle andere dieren mee in de boot te krijgen, zonder die beginstukken te verleggen! Bovendien moeten de dieren steeds met hun poten op de bodem van de boot blijven staan. En koppels mogen niet gescheiden worden: de twee dieren van elke soort moeten telkens met minstens één zijde tegen elkaar liggen.

Is het gelukt? Dan is de opdracht geslaagd en kan je verder naar een moeilijkere opdracht. Dit handige reisspel – dat bestaat uit superleuke magneetjes – kan gespeeld worden door kids vanaf 5 jaar, maar wedden dat je als mama of papa ook geregeld een opdrachtje tot een goed einde wil brengen?

Noah's Ark (SmartGames) – 9,90 euro

Partner Content