Relaxen op Strantwerpen

Door De Redactie
Verlang jij midden in de week ook wel eens naar een uitstapje naar zee maar ontbreekt het je aan verlofdagen? Ga dan even uitblazen op "Strantwerpen", een wervelende locatie in Antwerpen die eruit ziet als een echt strand!

Een exclusieve oase van kwaliteit en reust, een aanlokkelijke bron van ontspanning, een aangename ontmoeting met het onbekende. Dat is wat Strantwerpen is… Vermomd als een luxueuze, minimalistische architectuur antwoordt dit project op een alternatieve manier op het concept van de “urban beach”. Een zonnige plek in het hart van de stad, waar gespeeld wordt met het delicate evenwicht tussen ontspannen zijn en ontspannen worden.

Je vindt er een vredig lounge terras, een dynamisch spel van warme, witte zandbanken en de integratie van hedendaagse kunst binnen een compositie van kleur en licht waardoor iedere bezoeker kan genieten van dat ware vakantiegevoel in zijn of haar eigen stad!

Iedereen is welkom om te genieten van momenten van pure rust en van revitaliserende vibes. In het resort kan je kiezen uit een ruim menu. Lunch wordt dagelijks aangeboden. Cocktails en fingerfood kunnen besteld worden van ‘s middags en dit allemaal van eind april tot augustus 2010.

Strantwerpen – The Resort Experience.
Meer info:
www.velvetlounge.be

Partner Content