Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Rode edities van Nintendo DSi en Wii

Door De Redactie
Super Mario Bros bracht ons de afgelopen 25 jaar heel wat spelplezier. Om dat te vieren onthult Nintendo twee zeer speciale rode bundels die in beperkte oplage verschijnen.

New Super Mario Bros. Nintendo DSi XL Pack

Als eerste verschijnt deze limited editie van de Nintendo DSi XL. De bundel is verkrijgbaar vanaf 22 oktober en bestaat uit een rode Nintendo DSi XL, voorzien van kenmerkende Mario-icoontjes, en een exemplaar van New Super Mario Bros.

New Super Mario Bros. Wii Pack

Op 29 oktober 2010 wordt ook nog het New Super Mario Bros. Wii Pack gelanceerd. Deze bundel bestaat uit een rode Wii, een rode Wii-afstandsbediening Plus, een rode Nunchuk en drie spellen. Naast New Super Mario Bros. Wii en Wii Sports is ook de originele versie van Donkey Kong op de Wii geïnstalleerd, als eerbetoon aan Mario’s eerste verschijning ooit.

De Super Mario Bros.-serie is de bestverkopende videogameserie ooit, met wereldwijd meer dan 240 miljoen verkochte exemplaren. New Super Mario Bros. Wii laat spelers voor het eerst met z’n vieren tegelijk genieten van Mario’s populaire platformactie. Je loodst Mario doorheen 8 werelden met een totaal van 80 levels om Princess Peach uit de klauwen van de boosaardige Bowser te bevrijden.