Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Romantisch wellnessweekend dankzij de Freedreams hotelcheque voor € 24

Door De Redactie

Iedereen heeft het tegenwoordig druk met kinderen, een voltijdse baan, het huishouden en ga zo nog maar even door. Knijp er eens even tussenuit naar een romantisch wellnesshotel en betaal dankzij Shedeals amper € 24 voor je overnachting voor 2 personen!

Dankzij Shedeals betaal je € 24 i.p.v. € 49 voor een verblijf van 3 dagen en 2 nachten voor 2 personen in een hotel naar keuze. Omdat wellnessen in deze koudere maanden echt top is, hebben Freedreams en Shedeals een speciale wellness selectie gemaakt. Maar de hotelcheque blijft 1 jaar geldig, dus kan je ook later genieten van dit exclusieve aanbod en een heel jaar kiezen uit 2500 hotels in heel Europa. Afhankelijk van het hotel verblijf je er 2 of 3 dagen. Dankzij deze hotelcheque hoef je ter plaatse niets te betalen voor je overnachting. Wel dien je het ontbijt en het diner te nemen in het gekozen hotel. In sommige hotels is het ontbijt inbegrepen in de Hotelcheque.

Alle info ontdek je op Shedeals.be

Partner Content