Rox nu ook in boekvorm

Door De Redactie

Olivia, Rick, Xavier en hun superauto Rox zijn vanaf nu ook verkrijgbaar in boekvorm. Ideaal dus voor alle Rox-liefhebbers die tijdens de vakantie nog meer avonturen willen beleven.

Gevaar op instorten is het allereerste leesboek dat verschijnt van [LINK_TEXT id=1], de popualire kinderserie van Studio 100.

In dit spannende verhaal speelt de thriller een hoofdrol. Het splinternieuwe toestel dat met geluidsgolven grote gebouwen kan doen instorten is in handen gevallen van een gemaskerde bende. En die dreigen nu met het opblazen van de luchthaven. Tijd dus voor Olivia, Rick en Xavier om samen met Rox de bende op te sporen. Want falen is geen optie!

Leuk aan dit boekje is dat het verhaal nog niet meteen start. De eerste pagina's dienen namelijk om Team Rox voor te stellen. Ook de andere belangrijke personages in het boek krijgen hun introductie. Verder bevat dit leesboek ook nog heel wat tekeningen én de tekst bestaat uit grote letters. Ideaal dus voor kleine lezertjes of kids die nog graag een verhaaltje voorgelezen krijgen!

Gevaar op instorten
Studio 100
ISBN 9789059167643
Prijs 7,99 euro

Partner Content