Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
via Shutterstock

Schattig! Hondenschool speciaal voor kleine hondjes

Speciaal voor alle kleine hondjes is er nu een hondenschool op maat: Mini Masters. In de aangepaste cursussen leert je hondje niet enkel om zich te gedragen, maar kan het ook spelen met kleine speeltjes die speciaal gemaakt zijn voor zijn grootte. En ja, dat ziet er net zo schattig uit als het klinkt!

Hondenschool Mini Masters is uniek in zijn concept. Enkel hondjes die kleiner dan 35cm hoog zijn mogen meedoen aan de workshops. Eigenaars Anouk Covents en Els De Vlieger zijn al jaren in de weer met honden in alle maten maar ze merkten dat er nog te weinig activiteiten zijn voor kleine hondjes. Trouwe viervoeter Bertje is de drijfveer voor Anouk en Els én bovendien de mascotte van Mini Masters.

via minimasters
Chihuahua Bertje

Verschillende workshops op maat

Mini Masters biedt je hondje verschillende cursussen aan. Zo is er de Etiquette, waar je hond zich leert te gedragen. Puzzle & DIY  en Balance werkt spelenderwijs op goed gedrag en focust op meer zelfvertrouwen. Baasjes leren hoe ze zelf thuis leuk speelgoed voor hun hondjes kunnen maken.

Heb jij een kleine viervoeter die nog veel te leren heeft? Meer info op minimasters.be of mailen kan via info@minimasters.be.

Bron en beeld: minimasters.be

Lees ook

Partner Content