Schrijf een nummer voor K3

Door De Redactie
Begin april ligt er een nieuwe K3-album in de winkel. En omdat K3 tien jaar bestaat, geven ze jou de kans om aan deze nieuwe cd mee te werken. Als jij zou mogen kiezen, waar zou hun nieuwe liedje dan over gaan? Bezorg hen jouw idee en misschien komt jouw nummertje wel op hun nieuwe cd!

In tien jaar tijd zijn er al heel veel K3-liedjes verschenen en kwamen heel wat onderwerpen aan bod. Maar de meisjes van K3 zijn nu ontzettend benieuwd naar jouw ideeën!

Surf naar www.k3.be en stuur hen je onderwerp door via het wedstrijdformulier! Karen, Kristel en Kathleen bekijken alle inzendingen en samen met Miguel Wiels, de vaste tekstschrijver van de meidengroep, kiezen ze uiteindelijk de winnaar!

Over het winnende onderwerp wordt dan een nummer geschreven voor de nieuwe K3-cd. En de winnaar krijg nog een hele bijzondere prijs! Als jouw onderwerp gekozen wordt, ben jij de gast van K3 tijdens één van de opnamedagen en kan je zelf zien en horen hoe jouw liedje wordt ingezongen. Verder worden ook nog 10 gesigneerde exemplaren van de nieuwe K3-cd verloot!

Jouw idee opsturen kan nog tot en met 10 januari 2009. 

Partner Content