Diep in de zee… met het hele gezin en mét korting

Door Rani Merckx

De wereld onder zee is sprookjesachtig. Je kunt het zo gek niet bedenken, zo kleurig zijn de vissen en zulke rare vormen hebben de schelpen. Bewonder dit alles dichter bij huis en plan een gezinsuitje naar SEA LIFE in Blankenberge!

De onderwaterwereld is sprookjesachtig: grillige schelpen, kleurrijke visjes en een spoor van minuscule kleine belletjes dat ze al zwemmend achterlaten…
Het allerleukste? Je vindt het allemaal dicht bij huis!  SEA LIFE in Blankenberge is de perfecte gezinsuitstap, nu mét korting!

 

Viva de visjes… en de zeehondjes!

Meer dan 50 aquaria tonen het wonderlijke onderwaterleven van de Amazonerivier tot aan de Noordzee, en vele andere rivieren, zeeën en oceanen. Van spectaculaire haaien in de haaientunnel, beruchte piranha’s en het nationaal kweekprogramma voor zeepaardjes tot een prachtige zeeschildpad met een beperking: je vindt het allemaal in SEA LIFE!

Zeker doen: een bezoekje aan het bekendste onderdeel van SEA LIFE: het zeehondenopvangcentrum. Hier worden aangespoelde zeehondenpups opgevangen en verzorgd. Leerrijk en superschattig!

Naar Nemo zwaaien met korting

Profiteer van 40% korting en betaal nú slechts € 10,40 in plaats van € 18 voor een ticket (volwassenen en kinderen vanaf drie jaar).
Ga naar Shedeals en bestel tickets voor jouw date met de leukste vriendjes uit de zee. Haast je, want de aanbieding loopt nog tot en met 8 augustus.

 

Partner Content