Los onze zomerpuzzels op en win een familieticket voor de Grotten van Han

Door Rani Merckx

Zin in iets leuks, iets luchtigs, iets zomers? Wij hebben het: vanaf vandaag kun je je volledig uitleven met onze zomerpuzzels! Ben jij een kei in puzzelen? Speel dan zeker mee, want de beste puzzelaar wint een familieticket voor de Grotten van Han!

Puzzel én win!

Voor aan het strand, op het terras, langs het zwembad of als het werk even verveelt: neem er onze zomerpuzzels bij, en puzzel erop los! Want naast het feit dat puzzelen gewoon leuk is, maak je ook kans op een familieticket – goed voor vier tickets – voor de Grotten van Han!

Libelle’s zomerpuzzels: zo los je ze op

Kijk goed naar de zomerprentjes, want na enkele seconden worden ze door elkaar gehaald en is het aan jou om de puzzels op te lossen. Lukt het jou om de puzzels te leggen, en dit met zo weinig mogelijk kliks en snelste tijd? Dan maak je kans op onze zomerprijs!

Extra fijn: je kunt elke dag puzzelen om je score te verbeteren.

zomerpuzzels
Speel onze zomerpuzzels van 29 juli tot en met 11 augustus!

Zomerprijs: gratis toegangstickets voor de Grotten van Han

De beste puzzelaar geniet – samen met drie metgezellen – van gratis toegang tot het magnifieke Wildpark, een paradijs van 250 hectare natuur, de wereldbefaamde Grotten en het PrehistoHan museum!

Veel puzzelplezier!

Over puzzelen gesproken: las je dit al?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content