Speelgoed teveel? Steun Oxfam bij grote inzamelactie

Door De Redactie
Samen met Avance en e5 mode zet Fun z'n schouders onder een grootse speelgoedinzamelactie van Oxfam. Van 14 tot en met 19 maart kan je herbruikbaar speelgoed binnenbrengen bij één van deze partners en zelf een kortingbon in ontvangst nemen.

Oxfam zamelt van 14 tot en met 19 maart herbruikbaar speelgoed in voor kinderen die het minder goed hebben. Fun, Avance en e5 mode zetten alle drie hun schouders onder dit project en springen als retailpartners in de bres voor het goede doel.

Klanten die herbruikbaar speelgoed binnenbrengen, krijgen daarvoor aan de kassa een speciale zak, die vervolgens op een pallet gedeponeerd kan worden. Per zak herbruikbaar speelgoed krijgen de klanten een kortingbon van vijf euro. Maar wat is herbruikbaar speelgoed? Onder meer constructiespeelgoed zoals Playmobil en Lego, kinderboeken die niet beschadigd zijn, gezelschapsspellen waarin geen stukken ontbreken. Groot buitenspeelgoed, fietsen en pluche komen om veiligheidsredenen niet in aanmerking.

De drie partners hopen dat klanten hun lenteschoonmaak op deze manier gaan combineren met het steunen van het goede doel.

Partner Content