Speelrobots voor wetenschappertjes in spe

Door De Redactie
Mama's maak jullie klaar voor de nieuwste rage in speelgoedland want de Hex Bugs zijn gearriveerd. Deze gestroomlijnde robots reageren net als insecten op aanrakingen, licht en geluid!

De Hex Bugs zijn kleurrijke kruipertjes zoals je ze nog nooit hebt gezien. Micro-robotjes in de vorm van insecten die de verbeelding van alle kids prikkelen: Hex Bugs zijn de perfecte mix tussen wetenschap en speelgoed. Deze slimme speeltjes wonnen wereldwijd al bijna dertig prijzen en overtuigden reeds miljoenen consumenten in het buitenland. En ze bestaan in een waaier van kleuren, stijlen en thema’s.

De Nano-robotjes passen zelfs in je hand en ze kruipen supersnel weg zodra je ze neerzet. Botst je Hex Bug ergens tegenaan? Dan gaat hij vrolijk over kop en loopt hij een andere richting uit. Met de Starter Set kan je voor je Nano’s een spectaculair avonturenparcours bouwen. En met de Habitat-set maak je dat doolhof nog wat groter dankzij extra verbindingsstukken en bruggen.

Naast de Nano’s is er ook nog de Ant: hij is de snelste van de Hex Bugs en racet achteruit wanneer hij een obstakel tegenkomt. Dankzij de RC Inchworm kan je twee Hex Bugs tegen elkaar laten vechten, want deze Hex Bug op afstandsbediening beschikt over dual band waardoor je met twee op hetzelfde moment met twee verschillende inchworms kan spelen. De Original reageert net als een echt insect op aanraking en geluid en gaat obstakels uit de weg en verandert van richting wanneer je in je handen klapt.

 

Bugs

  • Nano – 8,99 euro
  • Ant – 12,99 euro
  • Original – 12,99 euro
  • RC Inchworm – 19,99 euro

Playset

  • Nano Starter Set – 14,99 euro
  • Nano Habitat – 39,99 euro
  • Bugfood (powercells) – 4,99 euro

Partner Content