Stap mee met Walk the Thought

Door De Redactie

Op zaterdag 15 september wil Paresh Parekh, lid van de VZW Walk the Thought, in ongeveer 15 dagen van Antwerpen naar Londen stappen. Met deze activiteit wil de VZW zoveel mogelijk mensen op de been krijgen en hierdoor steun geven aan 3 goede doelen.

De eerste 8 dagen verlopen volgens een uitgestippelde wandelroute van Antwerpen naar Oostende waarna Paresh de ferry richting Ramsgate zal nemen. Daar slaat hij opnieuw aan het wandelen om zijn doel, Londen, te bereiken. Van 15 tot en met 22 september voorziet Walk the Thought leuke dagprogramma's van 5-10-15 km, mooie wandelroutes doorheen de prachtige natuur.

Iedereen kan gratis deelnemen aan het dagprogramma en je bepaalt zelf hoeveel kilometer je wil afstappen. De organisatie voorziet zelfs een shuttle om terug te keren naar je vertrekplaats.
Het enige dat je hoeft te doen is je 's morgens vanaf 8.15u in te schrijven voor het programma van die dag.

Walk the Thought wil steun geven aan 3 goede doelen die aansluiten bij hun visie:
Levanto: creëert de nodige ruimte opdat mensen met minder kansen hun werk-, woon- en leefsituatie zelf in handen mogen, willen en kunnen nemen.
Buba & Batma: uniek project voor straat- en weeskinderen in het zuid-oosten van India
BAPS: geeft medische, educatieve, ecologische,… steun aan volkeren die het nodig hebben

Je kan Walk the Thought dus een warm hart toedragen door aanwezig te zijn op één van de wandeldagen of je kan je bijdrage storten op rekeningnummer 731-0023127-16.
Voor meer info over het wandelprogramma: klik hier

 

Partner Content