Steun Make-A-Wish

Door De Redactie
Vorig jaar heeft het publiek bijzonder positief gereageerd op de oproep van Sodexo om de vereniging Make-A-Wish te steunen in haar acties. Enkele weken voor de eindejaarsfeesten kregen heel wat mensen, particulieren en werknemers, cadeaucheque. Sodexo had hen voorgesteld om één of meerdere van die cheques aan Make-a-Wish te schenken en zo werd uiteindelijk meer dan 25.000 euro opgehaald.

Met deze som heeft Make-A-Wish de droom van 10 kinderen waargemaakt. En vanaf nu kunnen de 450.000 Belgische werknemers die Sodexo Cadeau Pass krijgen, Make-A-Wish steunen en bijdragen tot de realisatie van kinderdromen.

Hoe? Het volstaat één of meerdere cadeaucheques terug te sturen in de portvrije enveloppe. Om veiligheidsredenen moet het linkerstrookje van de Sodexo Cadeau Pass er eerst afgescheurd en bijgehouden worden. Deze actie loopt tot 31 januari 2011. Het volledige bedrag dat ingezameld wordt gaat naar Make-A-Wish.

Verder organiseert Make-A-Wish nog twee grote feesten. Het Dinner4Wishes op 20 november 2010 te Antwerpen en op 10 december 2010 in Vorst Nationaal. De bedoeling van beide evenementen is fondsen te werven en alle mensen die bijgedragen hebben tot de verwezenlijking van die dromen te bedanken.
Tickets voor deze avond in Vorst Nationaal kan je kopen op www.sherpa.be, voor de avond in Antwerpen kan je terecht op www.makeawish.be/diner-4-wishes.

Partner Content