Stijlvol strippen

Door De Redactie
Mannen zouden er heel wat voor over hebben om hun partner te zien strippen. Toch is dit voor veel vrouwen niet evident. Niet enkel is het zelfvertrouwen niet van die aard dat er zomaar een overweldigende act uit de mouw geschud komt, veel vrouwen beginnen er zelf niet aan uit angst om belachelijk over te komen.
Toch is het helemaal niet zo moeilijk om op een verleidelijke manier te strippen, en je wederhelft een avond te bezorgen die hij niet snel zal vergeten. En jij natuurlijk ook niet.

Uitdagen.

Maak je partner al nieuwsgierig door hem in de loop van de dag al te mailen of te berichten dat hij een fles champagne in ijs moet zetten en dat het vanavond een speciale avond wordt. Hij zal de mysterieuze boodschap niet uit zijn hoofd kunnen zetten.Stuur hem 10 minuten voor je thuiskomt een boodschap dat hij je favoriete cd moet opzetten (of als je er helemaal tegenaangaat een zelf-samengestelde cd waar je je volledig goed bij voelt.) en dat hij geduldig moet wachten op de zetel of in bed.

Entree.

Gooi de deur open en werp met stijl je handtas in een hoek. Alles draait om attitude! Loop heel zelfverzekerd binnen en plaats je ene voet in een rechte lijn voor de andere. Je zal zien, het gaat vanzelf. Je heupen zullen sexy bewegen tijdens je loopje en ga daarop in om dat nog een beetje te accentueren. Sta goed rechtop en je hoofd in de lucht, zorg dat je je fier voelt zodat je zelfzeker overkomt (ook al ben je helemaal niet zo zeker van wat komen gaat). Een grote slok van de champagne kan een goede boost zijn voor je zelfvertrouwen 🙂

Attributen.

Een simpele sjaal kan veranderen in een enorm opwindend attribuut als je er maar creatief mee bent. Laat de sjaal verleidelijk door je handen glijden en behandel het alsof je je partner aan het behandelen bent. Soms hard, soms sensueel, draai het rond je lichaam (over je schouders, van links nar rechts, tussen je benen, verzin maar iets.) en beweeg met je lichaam. Buig achteruit maar trek je buik in zodat je borsten naar boven komen. Een sjaal kan ook dienen als hulpmiddel. Sla de sjaal rond je partner om hem dichter naar je toe te trekken om dan plagerig terug weg te draaien.
Een sjaal doet ook perfect dienst als blinddoek of vastbindhulpje.

Plagen.

Je partner zal al erg onder de indruk zijn en zal het helemaal niet zo erg vinden als iets niet 100% elegant overkomt. Doordat je dit durft te doen zal hij niet weten wat hem overkomt. Probeer hem wat te plagen door alles in slow motion te doen. Een simpel jasje uitdoen moet heel traag gebeuren. Draai je om zodat je met je rug naar hem toe staat en kijk verleidelijk over je schouder. Doe langzaam arm per arm uit je jasje, maar laat het niet vallen, hou het voor je borsten met beide handen en pas als je je hebt omgedraait laat je het jasje vallen. Ook de andere kledingstukken doe je uit met je rug naar je partner. Voor de onhandige gevallen is het een goeie tip om niet te overdrijven met de champagne, goed voor het zelfvertrouwen, minder voor het evenwichtsgevoel.

Nylon kousen.

Draag je nylon kousen en weet je niet goed hoe je deze elegant kan uitdoen? Gebruik een stoel als hulpmiddel. Plaats je zijwaarts tegenover je toeschouwer en plaats 1 voet op de stoel en rol langzaam de kous naar beneden.

Ondergoed.

Omdat de stap met of zonder bh en slipje nogal groot is voor veel vrouwen die niet beschikken over het lichaam van een of ander supermodel en dat hier de complexen boven kunnen komen, kan je ervoor kiezen om vanaf hier het werk aan je partner over te laten en het sensuele strippen te laten voor wat het is. De toon voor een hete nacht is al gezet.
Voor vrouwen die zich wel comfortabel genoeg voelen, kan het een goede raad zijn om de bh ook heel traag uit te doen en de borsten nog even te bedekken met de handen. Begin dan wat met je borsten te spelen zodat er steeds meer zichtbaar wordt.
Denk er ook aan bij het uitdoen van je slipje dat je niet even onelegant wil overkomen als bij het uitdoen van je slipje bij een toiletbezoek. Een grote don’t is dus het bij elkaar houden van je benen. Plaats je ene been voor het andere met je hiel in de lucht. Geef je partner een zijdelings zicht en volg met je lichaam je handen die langzaam naar beneden gaan. Geen zorgen voor de niet zo lenige types, eens het slipje over de knieën is glijdt het vanzelf naar beneden. Let goed op bij het uitstappen uit het op de grond gerolde slipje, een tuimeling is zo gebeurd. Eens dit allemaal foutloos gelukt is, maak dan niet de fout om direct onder de dekens te kruipen, maar paradeer nog eventjes rond totdat je partner het echt niet meer kan houden.

Tips.

Tot slot nog wat tips waarmee het niet meer kan mislukken.

  • Blijf altijd oogcontact houden.
  • Laat het licht aan, hoe je er ook uitziet, sexy zijn gaat enkel hoe jij je voelt. Om te strippen heb je enkel zelfvertrouwen en attitude nodig.
  • Zorg voor ondergoed waar je je zelf goed in voelt, de grote oma-exemplaren zijn misschien niet echt aantrekkelijk maar als jij je niet gemakkelijk voelt in een string, zal je dat ook uitstralen tijdens je striptease.
  • Verleiden is het toverwoord! draai, beweeg, plaag, flirt en speel vooral met zijn blik.
  • Als er eens iets misgaat, dat is geen ramp. Lach er om en laat dat zeker de sfeer niet beïnvloeden.
  • Geniet er zelf ook van en improviseer. Hoe spontaner de act over komt, hoe beter.

Partner Content