Streat Fest

Streetfood festival ‘Streat Fest’ prikkelt dit weekend al je zintuigen

Door Elke Spelters

Van donderdag 12 tot en met zondag 15 mei wordt Tour & Taxis in Brussel omgetoverd tot één groot walhalla voor liefhebbers van lekker eten en cultuur. ‘Streat Fest’, het allereerste streetfood festival in Brussel, serveert een smaakvol buffet van lekkernijen, muziek en kunst.

Eten én cultuur op het menu

Wie al zijn zintuigen wil verwennen, moet dit weekend in Brussel zijn. Op de sheds van Tour & Taxis tonen chefs en artiesten het beste van zichzelf tijdens streetfood festival ‘Streat Fest’. En dat alles in een feestelijke en familiale sfeer!

Op het menu:

  • Culinaire workshops zoals kook- en oenologielessen, een introductie tot mixologie, een tutorial over hoe je best foodfoto’s maakt of een sessie ‘Yoga & Wine’ bijvoorbeeld.
  • Nieuwe smaaksensaties van meer dan vijftig chefs, restaurants en grote culinaire namen.
  • Rondwandelende muzikanten, concerten en Belgische kunstenaars.
  • Een artisanale markt met lokale producten en 100% handgemaakte en unieke stukken.
  • Een kinderhoek waar de allerkleinsten ondergedompeld worden in de wereld van streetart.

Izmirli-cultuur

Gaststad voor deze editie van Streat Fest is Izmir. De stad in West-Turkije laat je kennismaken met de Izmirli-cultuur via het project ‘Terra Madre 2022’, dat eind dit jaar in Izmir plaatsvindt. Denk slow food, duurzame landbouw en voedselproductie door kleinschalige producenten.

Meer info en tickets via de website van Streat Fest.

MEER PLEKJES OM TE ONTDEKKEN IN BRUSSEL:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

 

 

Partner Content