GettyImages

Libelle Wandelzoektocht: struinen langs de mooiste pleintjes van Brussel

Door De Redactie

Voor veel mensen is Brussel een nog onbekende stad. Onze wandelzoektocht, die je deze week in Libelle vindt, neemt je mee langs de gezelligste pleintjes van onze bruisende hoofdstad. Stap mee en ontdek een inspirerende smeltkroes van culturen en werelden!

Bruxelles, ma belle

Wie kent er niet de mooie ballade van Johan Verminnen waarin hij een ode brengt aan zijn Brussel? Een stad die voor hem aanvoelt als een warme jas met een binnenstad die omarmt en verwarmt. Dat is precies het beeld dat we met onze wandelzoektocht willen schetsen.

Je zult merken dat in onze bruisende hoofdstad een verrassend gemoedelijke sfeer heerst, dat elke wijk haar eigen multiculturele karakter heeft en je als geen ander verwelkomt. Wist je dat er zelfs nog tal van prachtige stilteplekjes zijn op een boogscheut van de drukke, toeristische plaatsen?

Ontdek Brussel dankzij onze gratis Wandelzoektocht

In Brussel is er zoveel te doen: wat rondslenteren door gezellige straatjes, een terrasje doen, proeven van internationale gerechten, kennismaken met diverse culturen, oneindig veel shoppen, de toeristische hotspots bezoeken …

Dat en nog zoveel meer bundelden we voor jou in onze Wandelzoektocht die je deze week gratis bij Libelle vindt!

Download het hier

Wil jij zelf op verkenning gaan in Brussel? Dat kan! Klik op de onderstaande afbeelding om onze Wandelzoektocht af te drukken. Veel plezier.

Klik op de afbeelding om de vragen van onze Wandelzoektocht te bekijken en te downloaden.

Libelle’s Wandelzoektocht in Brussel: de oplossingen

Heb jij onze Wandelzoektocht al gedaan? Wat fijn! Je bent vast benieuwd of je alle antwoorden juist hebt. Hieronder geven we de oplossingen prijs.

Klik op de afbeelding om de oplossingen van onze Wandelzoektocht te bekijken en te downloaden.

Onze andere Wandelzoektochten al ontdekt?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content