Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Tieners met ongezonde examenstress? Teleblok helpt!

Door De Redactie
De examens komen eraan en heel wat studenten hebben zich aan hun bureau geïnstalleerd voor de komende weken. Een klein beetje stress kan gezond zijn en prestatiebevorderend werken, maar ongewoon veel stress en faalangst mogen het niet overnemen. Studenten die het tijdens de blok- en examenperiode even niet zien zitten, vinden ondersteuning bij Teleblok. Niet enkel per telefoon, maar ook via chat.

Teleblok is een initiatief van CM, waarbij studenten (anoniem en vertrouwelijk) bij specifiek opgeleide en getrainde medewerkers terecht kunnen met vragen over ‘den blok’ of over de examens. Bovendien kunnen ook bezorgde ouders, vrienden, partners en docenten een beroep doen op Teleblok.Van 19 mei tot 23 juni is Teleblok elke dag van 15 uur tot 23 uur telefonisch bereikbaar op het gratis nummer 0800 13 14 4. Chatten kan op www.teleblok.be, elke dag tussen 18 en 23 uur.
Laat die examens nu maar komen…

 

Partner Content