Toeters & Bellen: Nordic Christmas (deel II)

Door De Redactie

Mechelen, 16 december 2013. In aflevering 6 van Toeters & Bellen zetten Wim Ballieu en Elke Van Mello hun kerstmuts op om samen met Veerle en Christel een onvergetelijke kerstavond voor te bereiden.

Twaalf gasten staan op de genodigdenlijst en Wim moet zijn voorgerecht en hapjes nog maken. Van Elke kreeg hij bovendien een doe-het-zelfpakket om speculaasmannetjes te maken voor in de kerstboom.

Elke doet nog meer haar best om de winterse natuur in huis te halen met een groot bloemstuk. Meer dan een grote tak, enkele bolletjes wol en theelichtjes heb je daarvoor niet nodig.

En dan moet de tafel nog feestelijk gedekt worden. Met houten sleetjes, schijven van een boomstronk en miniatuurkerstboompjes wanen de gasten zich in een mum van tijd in een gezellige Scandinavische blokhut.

Over Toeters & Bellen

In Toeters & Bellen zorgen culinaire wonderboy Wim Ballieu en creatieve duizendpoot Elke Van Mello voor de creatieve knipoog op feestjes van onze kijkers.

Het programma is te zien elke woensdag op Libelle tv (kanaal 18, Telenet) om 11.40 , 14.15, 17.45 en
20 uur.

Over Libelle tv

Libelle tv vertrekt vanuit het DNA van het merk Libelle. De zender brengt een rijke mix van positieve programma’s op maat van de Libelle-vrouw, de klok rond, 7 dagen op 7. Naast het dagelijkse praatprogramma “De Eerste Show” zijn er o.a. de kookprogramma's “Ilse Kookt” en "De Bakmatch", humor van de allerkleinsten in “Flapuit” en inspirerende feesttips in “Toeters & Bellen”.

Libelle tv is te bekijken op Kanaal 18 van Telenet.

U kunt contact opnemen met:

Sanoma Media Belgium – Ifke Nauwelaerts – +32 485 65 55 85 – ifke.nauwelaerts@libelle.be

——————————————————————————————————————————–

SANOMA MEDIA BELGIUM NV

Sanoma Media Belgium NV is de uitgever van de Nederlandstalige magazines Feeling, Feeling Wonen, Flair, Libelle, Libelle mama en Libelle Lekker, Marie Claire Vlaamse editie, Marie Claire 2, Njam, Story, TeVe-Blad en Pink Ribbon, en van de Franstalige bladen Femmes d’Aujourd’hui, Flair, Gael, Gael Maison, Marie Claire Belgique, Marie Claire 2, Moustique, Télé Pocket en Pink Ribbon. Sanoma Digital Belgium is eigenaar van o.a. www.shedeals.be, www.libelle-lekker.be, www.styletoday.be, www.kieskeurig.been www.zappybaby.be. In 2012 riep Sanoma haar eerste radiozender in het leven: StoryFM. In zusterbedrijf Sanoma Regional worden een 40-tal nichetijdschriften uitgebracht zoals o.a. LovingYou en Attitude, en bij sQills, KungFu en Head Office kunnen onze klanten terecht voor Content Marketing.

Sinds juli 2011 is Sanoma 33% eigenaar van De Vijver Media (Woestijnvis, HUMO en SBS Belgium (Vier en Vijf)).

Sanoma Media Belgium maakt deel uit van de Sanoma Group, een veelzijdige mediaorganisatie die informatie, educatie en entertainment verzorgt voor miljoenen mensen in meer dan twintig landen.

Sanoma Media Belgium maakt kwalitatieve inhoud, interessante producten en diensten eenvoudig beschikbaar en beantwoordt aan de behoefte van zijn lezers, kijkers en luisteraars.

Het biedt een uitdagende en boeiende werkomgeving voor 10.000 mensen in ruim 20 landen. In 2012 haalde de groep een netto omzet van 2,4 miljard euro.

http://www.sanoma.be

Partner Content