Getty Images

Trouwen voor één dag? Je kunt het in Koksijde!

In Koksijde kun je op zaterdag 8 februari trouwen voor één dag. Ideaal om alvast je jawoord in te oefenen of om je partner misschien ook écht ten huwelijk te vragen? Qua romantische verrassing kan dat wel tellen!

Trouwen voor één dag

Elke tweede zondag van de maand is het Internationale Dag van het Huwelijk en hoe kun je dat beter vieren dan in hetzelfde weekend gewoon te trouwen? Een gek idee misschien, maar in Koksijde kun je op zaterdag 8 februari tijdens de Knuffelduik elkaar volmondig het jawoord geven.

De Knuffelduik

Net zoals een nieuwjaarsduik, kun je in Koksijde ook deelnemen aan de Knuffelduik. Je duikt er samen met je geliefde de zee in voor het goede doel. Je betaalt vijf euro per persoon en dat geld gaat volledig naar vzw Kiekafobee, een vereniging die jonge kankerpatiëntjes een onbezorgde vakantie probeert te geven. Heb je nog meer redenen nodig om in het huwelijksbootje te stappen? Wij dachten het niet!

Hoe ziet jouw trouwmoment er dan uit?

Wel, tijdens de Knuffelduik staat er op het strand een romantisch prieeltje mét priester. Met wie je trouwt? Dat kies je helemaal zelf. Of het nu met je partner of je beste vriendin is, die dag trouw je gewoon met wie je op dat moment wil trouwen. Grappig én romantisch, want misschien geeft het jouw partner wel een extra duwtje in de rug om ook echt op één knie te gaan… Fijne herinneringen krijg je er sowieso bij, want een fotograaf zorgt voor de perfecte kiekjes.

Meer informatie en inschrijven? Klik hier.

Lees ook zeker deze artikels:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content