Uit met kids: naar zee!

Door De Redactie

Wordt het een reisje in eigen land deze zomer? Trek naar de Belgische kust met wat zonnecrème en enkele leuke tips op zak! De kinderen amuseren zich te pletter!

 1. Trek naar Plopsa De Panne en sta oog in oog met de helden van Studio 100. Overmeester de boeven met Mega Mindy op een jetski of sidder en beef in huis Anubis. Ontdek de indoorattracties in Mayaland en Wickieland.

  Meer info op www.plopsa.be
   

 2. Breng een bezoekje aan 3D World ‘Magic & Fun’, een verzameling van doe-decors waarin je kan poseren. Zo ga je met een foto van jezelf naar huis als Van Gogh of als een paardenvisser die de golven trotseert. Locatie: Casino Koksijde, 13 juli tot 25 augustus

  Meer info op www.3DWorldkoksijde.be
   

 3. Ga vissen op de pier van Nieuwpoort. Daar hangen visnetten die je met touwen aan een katrol in het water kunt laten. Je kunt ze daar huren voor een prikje.

  Meer info: www.nieuwpoort.be
   

 4. Neem ‘ns een Duinpieper. Dat is een klein rugzakje vol leuke opdrachten voor kids. Daarmee kunnen ze de natuur aan zee op hun tempo ontdekken. In het zakje zitten ook een verrekijker, kompas, loep en zoekkaarten.

  Meer info: Toerisme Middelkerke of www.middelkerke.be
   

 5. Racen met de gocart, top! Test je rijkunsten uit op de ‘billenkarrenpiste’ in ’t Paelsteenveld. Je kunt er ook picknicken bij de speeltuin of het labyrint.

  Meer info: www.bredene.be

Partner Content