Topper voor jong én oud: attractiepark Duinrell

Door Rani Merckx

Dé zomeruitstap bij uitstek voor jong en oud? Een dagje naar een attractiepark! Schreeuw de longen uit je lijf in de duizelingwekkende achtbanen of zoek verkoeling in het leukste waterparadijs van de Benelux in het attractiepark Duinrell, nú met korting!

Dé zomeruitstap voor het hele gezin? Een dagje naar het pretpark! Schreeuw de longen uit je lijf in de duizelingwekkende achtbanen of zoek verkoeling in het leukste waterparadijs van de Benelux in het attractiepark Duinrell, nú met korting! 

Beleef een dag vol actie en plezier in het attractiepark Duinrell. Leef je met je kroost volledig uit en koel vervolgens – ja, ja onbeperkt – af in het Tikibad, het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux! En voor elke leeftijd valt er wel iets te beleven. Waarom nog twijfelen?

Plezier aan een prikje

Profiteer nú van 50% korting en betaal slechts € 14,75 in plaats van € 29,50 voor één toegangsticket voor attractiepark Duinrell, inclusief onbeperkte toegang tot het Tikibad. Ga naar Shedeals en bestel tickets voor jouw dagje vol kriebels! Wees er snel bij, want op is op!

AP Duinrell-® - Dragonfly[2]

 

Partner Content