Beleef een onvergetelijke zomer in eigen land met libelgie.be!

Beleef een onvergetelijke zomer in eigen land met libelgie.be!

Hoera, de zomervakantie komt eraan! Blijf jij deze zomer gezellig in eigen land? Groot gelijk, da’s nog zo plezant. Stippel dan maar meteen de leukste vakantie ooit uit met ‘libelgie.be’, ons online Libelle-platform vol niet te missen zomeruitstapjes hier in België.

Een hele zomer zoet met Libelgië

Dat thuisblijven niet gelijkstaat aan verveling bewijst ons zomerplatform libelgie.be. Vanaf nu verrassen we jou elke dag opnieuw met de allerleukste adresjes en ideeën om er samen met je gezin, familie of vrienden een fantastische vakantie van te maken!

Waaraan mag je je allemaal verwachten?

• prachtige wandel- en fietstochten
• leuke picknickplekjes en overnachtingen
• op-en-top kinderproof daguitstapjes
• uitjes die leuk zijn in gezelschap of als je alleen bent
• hot spots voor levensgenieters, cultuurfans, avonturiers en dierenliefhebbers
• leuke en haalbare tripjes voor als je minder mobiel bent
• en nog zoveel meer …
Je vindt het allemaal in duidelijke en overzichtelijke categorieën op onze website libelgie.be.

Ontdek onze gratis zomerplanner

Al die uitstapjes, dat vergt natuurlijk ook een beetje planning … Om het overzicht te bewaren, krijg je van ons een gratis zomerplanner waarop je al die uitstapjes meteen kunt invullen. Klik op de afbeeldingen hieronder en je kunt meteen de maanden juli en augustus downloaden en printen!

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Omdat momenteel nog steeds een aantal coronamaatregelen van kracht zijn, is het niet evident om je vakantie (in eigen land) te plannen. We geven daarom wél onze tips rond uitstapjes, slaapplekjes of leuke adresjes, maar verwijzen je graag naar de coronamaatregelen die kunnen veranderen en steeds correct gevolgd moeten worden.

Al op zoek naar wat zomerinspiratie?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)