Beleef een onvergetelijke zomer in eigen land met Libelgië!

Beleef een onvergetelijke zomer in eigen land met Libelgië!

Hoera, de zomervakantie is begonnen! Blijf jij deze zomer gezellig in eigen land? Groot gelijk, da’s nog zo plezant. Stippel dan maar meteen de leukste vakantie ooit uit met ‘Libelgië’, hét online platform vol niet te missen zomeruitstapjes hier in België.

Een hele zomer zoet met Libelgië

Dat thuisblijven niet gelijkstaat aan verveling bewijst ons zomerplatform Libelgië. Twee maanden lang verrassen we jou elke dag opnieuw met de allerleukste adresjes en ideeën om er samen met je gezin, familie of vrienden een fantastische vakantie van te maken!

Waaraan mag je je allemaal verwachten? Prachtige wandel- en fietstochten, leuke picknickplekjes en overnachtingen, niet te missen zomerevents aan zee of in onze steden, op-en-top kinderproof daguitstapjes… je vindt het allemaal in duidelijke en overzichtelijke categorieën op libelle.be/libelgie.

Leuke kortingen én gratis zomerplanner

Maar er is meer… Libelle zocht speciaal voor jou bij Libelgië ook een pak leuke uitstapjes mét korting of andere voordelen uit, zodat je meteen ook een budgetvriendelijke vakantie beleeft. En je krijgt ook nog eens een gratis zomerplanner waarop je al die uitstapjes meteen kunt invullen. Hier kun je ‘m downloaden, printen en ophangen.

Stippel dus gauw jouw zalige zomervakantie uit en heel veel plezier met Libelgië!

libelle zomerplanner

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)