Succesroman ‘Vele hemels boven de zevende’ op het witte doek

Succesroman 'Vele hemels boven de zevende' op het witte doek

Fervente lezer of sporadisch met je neus in de boeken? Wat het antwoord ook is, de kans is groot dat Griet op de Beeck op je leeslijst staat. Voor de fanatiekelingen – en dat zijn er veel – hebben we goed nieuws: de succesroman ‘Vele hemels boven de zevende’ werd verfilmd. Wij geven je alvast een sneak peak.

Vijf intrigerende figuren die met elkaar verbonden zijn, vertellen hun verhaal. Het hoofdpersonage Eva is de steun en toeverlaat voor haar puberende nicht, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Al snel merk je dat ze zichzelf te vaak wegcijfert, en dat er achter haar brede glimlach heel wat eenzaamheid knaagt.

Wie of wat?

In de loop van oktober verscheen de 54ste druk van het boek. Het was een speciale filmeditie naar aanleiding van de film geregisseerd door Jan Matthys, bekend van ‘In Vlaamse velden’ en ‘Quiz me Quick’. Griet op de Beeck schreef zelf het scenario. Grote namen als Koen De Graeve, Sara De Roo en Johan Leysen spelen de pannen van het dak. Een mooie meerwaarde: Spinvis stond in voor de muziek. Wij zijn alvast benieuwd naar deze verrassende combinatie.

Wanneer?

Op 8 november maakt de nieuwe Vlaamse film zijn opwachting in de zalen. Valt het in de smaak? Top. Want ook van ‘Kom hier dat ik u kus’ werden de filmrechten verkocht.

Bekijk hier de trailer:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Foto & video: Youtube

Ook de moeite:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)