Verklaar je eeuwige liefde met een geitje

Door De Redactie

Wil jij op Valentijsdag een blijvende indruk maken op je liefste? Verras hem of haar dan met een onweerstaanbaar én bijzonder origineel cadeautje: een geit!

Verklaar je eeuwige liefde met een geitje en steun op die manier de landbouwprojecten van Oxfam-solidariteit. Of pak je het liever aan met minder gemekker? Laat dan je zorgzame kant zien en bezorg een babykit of maaltijden aan families in nood.

Bij Oxfam Pakt Uit heb je de keuze uit 33 waardevolle en originele geschenkjes die elk een deel van het werk van Oxfam-solidariteit en haar partners symboliseren. Je valentijn krijgt natuurlijk wel een mooi aandenken aan je gulle daad in de vorm van een prachtige wenskaart met daarop een foto van je cadeautje, terwijl je gift families wereldwijd helpt en levens verandert.

Koop je een geschenkje bij Oxfam Pakt Uit, dan krijg je een valentijnsbrief in de bus en die brief kan je van vrijdag 10 tot en met zondag 19 februari 2012 omruilen voor een gratis aperitiefje voor twee bij je etentje in één van de deelnemende restaurants.

Meer info: www.oxfampaktuit.be

Partner Content