Vervelen niet toegelaten

Door De Redactie
Het Paleis zorgt ervoor dat jouw kinderen zich absoluut niet zullen vervelen deze herfstvakantie. Op het menu? Allerlei activiteiten, voorstellingen en workshops!

WORKSHOP

De gedachtemakers (10 tot 16 jaar) daagt je uit om je gedachten op een originele manier zichtbaar te maken. Dagworkshop op woensdag 2, donderdag 3 of vrijdag 4 november 2012

THEATRALE INSTALLATIE

De Grote Reis (5+), HETPALEISbusproject van Judith Nab waarin ze kleine avonturiers meeneemt op een reis rond de wereld, is mee te maken op het Theaterplein op woensdag 2 november 2011.

THEATERVOORSTELLING

Dit is alles (14+), de HETPALEISproductie van actrice Marieke Dilles, acteur/muzikant Sam Wauters, filmmaakster Jozefien Scheepers en regisseur Femke Heijens naar het gelijknamige boek van topauteur Aidan Chambers, kan je bijwonen op woensdag 2, donderdag 3, vrijdag 4, zaterdag 5en zondag 6 november 2012.

MUZIEKTHEATERVOORSTELLING

Kleine Sofie (7+), de coproductie van FROEFROE, Laika en HETPALEIS over een ziek meisje dat wil weten wat er in de wereld te koop is, op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 november 2012.

TWEEDEHANDS KINDERBOEKENBEURS

Tweedehands kinderboekenbeurs voor iedereen die van kinderboeken houdt en/of er teveel heeft. Wil je verkopen, dan mail je naar kinderboekenbeurs@hetpaleis.be. Kopers komen langs op zondag 6 november 2012 tussen 14 en 17u.

Meer info: www.hetpaleis.be
Theaterhuis voor kinderen, jongeren en kunstenaars in het hart van Antwerpen

Partner Content