VIDEO: 5x griezelige grime-ideetjes voor Halloween

Door Rani Merckx

Whoeee hoera, het is bijna Halloween! Dé tijd van het jaar om eens – schaamteloos – te griezelen in gruwelijk leuke kostuums en grime. En voor dat laatste hebben wij gezorgd!

5x sidderen en beven

De herfstvakantie staat gelijk aan gezellig griezelen! Enge poezenslingers knutselen, lekkere spookjescupcake bakken of je hebt misschien wel een spannende griezeltocht in het vooruitzicht?

En daar hoort een echte halloweenoutfit bij, inclusief gruwelijke grime natuurlijk! Deze schminkideetjes zijn ‘bangelijk’, en vooral: niet moeilijk.

Duivel

Mijn kind, schattigste kind. Groot gelijk! Maar schuif even die schattigheid aan de kant en ga voor deze duivelse look. Ontdek hoe je kind de koning(in) van de onderwereld wordt!

Heks

Knibbel Knabbel Knuisje, wie knabbelt er aan mijn huisje! Met dit grime-ideetje haalt je kind ongetwijfeld de gekste heksentoeren uit!

Zombie

Deze bloeddorstige zombie jaagt gegarandeerd heel wat mensen de stuipen op het lijf.

Vampier

Zet je tanden in deze look: eentje waar zelfs Dracula voor terugdeinst!


Zwart kat

Je hoort weleens dat zwarte katten ongeluk brengen, maar hiermee krijgt je kind alleen maar lof op het feestje of tijdens de tocht!

Nog meer griezelen op Halloween:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content