VIDEO: ‘ZOO of Life’, de spektakelmusical voor de 175ste verjaardag van de ZOO Antwerpen

Door Jolien Thieleman

Hiep hiep hoera, de ZOO van Antwerpen bestaat 175 jaar! Om dit niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, brengt het dierenpark ‘ZOO of Life’ uit: een prachtige spektakelmusical met een verhaal vol liefde en dieren, voor en door fans van de ZOO.

Ode aan de ZOO

“ZOO of Life is een hartverwarmend hedendaags verhaal over de ZOO en de liefde tussen dier en mens. Het is een ode aan de ZOO!”, zegt regisseur Luc Stevens over de musical. Een topcast met onder andere Jelle Cleymans, Tinne Oltmans, Janine Bischops, Ivan Pecnik en Peter Thyssen brengt het vrolijke, maar tegelijkertijd ontroerende verhaal tot leven.

Betoverend spektakel

‘ZOO of Life’ laat je genieten van prachtige muziek, fantastische kostuums, wervelende choreografieën en een indrukwekkend decor, bestaande uit tientallen LED-schermen. Een betoverend spektakel dat je met een wauw-gevoel achterlaat!

Zo zag de première eruit

‘ZOO of Life’ loopt nog de hele paasvakantie, tot en met 15 april. Tickets zijn inclusief toegang tot de ZOO en zijn hier te bestellen. Met wie zou jij graag willen gaan kijken?

Afbeeldingen: ZOO Antwerpen/Jonas Verhulst – Camera en montage video: Tim Keeren.

Lees meer:

Partner Content