Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Vier spannende Mega Mindy-avonturen op dvd

Door De Redactie
Mega Mindy neemt het in 4 spannende verhaaltjes op tegen Della Cruella, tegen een houthakker die het bos kapot hakt, tegen de valsspelende Bolle Marie en tegen Roofkapje.

Mega Mindy zorgt ervoor dat haar dorp en omgeving veilig blijven door het op te nemen tegen het kwaad. Haar avonturen zijn nu ook te zien op de Studio 100-dvd ‘Della Cruella’, goed voor ca. 100 minuten kijkplezier.

Della Cruella

Della wil dolgraag op het commissariaat komen werken, maar Mieke heeft het gevoel dat er iets niet pluis is…

Roofkapje

Een klein meisje met een rode helm op overvalt al een hele tijd winkels in het dorp, ook de snoepwinkel van oma. Mieke denkt dat de gekke professor Wolf er iets mee te maken heeft…

Bolle Marie

Er is een taartenbakwedstrijd in het dorp met als hoofdprijs 10.000 euro, maar de organisatrice van de wedstrijd, Bolle Marie, speelt vals en probeert de deelnemers om te kopen…

Hout is goud

Mieke en Toby gaan picknicken in het bos, en zien een man alle bomen omhakken. Zonder vergunning. Zal Mega Mindy de houthakker kunnen tegenhouden?

Partner Content