Vijf dingen die je nog niet wist over The King’s Gardens

Door De Redactie

Op 29 juni kun je dankzij Libelle de romantische film The King's Gardens in avant-première zien. Daarin speelt Matthias Schoenaerts aan de zijde van Oscarwinnares Kate Winslet.

Wist je dat…

… Kate Winslet zwanger bleek te zijn toen de opnames van de film van start gingen? Toen haar scènes ingeblikt waren, was ze drie maanden zwanger.

… de Oscarwinnares vlak voor haar eerste vrijscène met Matthias naar zijn trailer ging om hem het goede nieuws te vertellen? Hij feliciteerde haar met de zwangerschap en was extra voorzichtig tijdens de delicate scènes. "Hij was erg lief", zei ze over haar tegenspeler.

… de veertienjarige dochter van Winslet, Mia, ook even kort verschijnt in de film? Bij een scène in het Louvre zit ze alleen op een stoel wanneer Sabine de kamer binnenkomt, gevolgd door een grote groep mensen.

… De film enkel in België, Nederland en Frankrijk 'The King's Gardens' genoemd wordt? In andere landen is hij bekend onder de titel 'A Little Chaos'.

… Fans van de reeks The Tudors kostuums kunnen herkennen? Sommige outfits werden aangepast en hergebruikt in deze film.

Maak kans op een gratis duoticket

Wij geven zeshonderd tickets weg voor de avant-première van dit romantische drama. Beantwoord voor 17 juni de wedstrijd- en schiftingsvraag en wie weet ben jij er bij op maandag 29 juni bij!

[LINK_TEXT id=1]

Partner Content