Vlieg met het hele gezin naar de Disney themaparken in Orlando

Door De Redactie
Vlieg met het hele gezin naar de Disney themaparken in Orlando en beleef er van 23 tot 30/12 de kerst van je leven: 6 dagen Disneyplezier!

Duizelingwekkende Disney Parken

De magie van Disney, Sprookjesparades en een boel attracties, dat is het Magic Kingdom. In Disney’s Animal Kingdom Park vol wilde dieren brengt een safari je van het ene naar het andere continent. Stop even in DinoLand USA en ga dan door naar Asia voor een heuse adrenalinestoot in Expedition Everest en de wildwaterbanen van de Kali River Rapids.

De geheimen van het witte doek en een blik op de toekomst… Disney’s Hollywood Studio’s hebben geweldige spektakels (Indiana Jones Epic Stunt Spectacular of Beauty and the Beast – Live on Stage) én een aantal sensationele attracties in petto. Iets bijleren? In Epcot zie je dan weer een glimpt van de toekomst…

Pyjamaparty met SpongeBob! Even op adem komen met Dora of SpongeBob? De Nickelodeon Family Suites by Holiday Inn*** bieden al het mogelijke comfort. De Nickelodeon-vriendjes zijn echt overal: aan de rand van de 2 buitenzwembaden, in de fitnessruimte, op het minigolfparcours… of op je eigen pyjamaparty?

Praktisch

  • inschrijven kan tot 24 oktober*
  • je betaalt 1730 euro als volwassene, 1085 voor een kind jonger dan 17 jaar dat de kamer deelt met zeker 2 volwassenen (zelfs tot 4 kinderen op 1 kamer)
  • inbegrepen: vlucht Brussel-Orlando-Brussel met United Airlines + transfer naar het hotel, 7 nachten in het Nickelodeon-hotel met ontbijt, 6 dagen toegang tot alle Disney Parken met gratis gebruik van de pendeldienst
  • niet inbegrepen: verzekeringen, persoonlijke uitgaven
  • verplichte documenten: internationaal paspoort geldig tot na terugkeer

Info en reservatie

Capiau Projects Travel op 09-269 80 45 of via L.bruneel@capiau-projects.com (Lic A1573)

* Gegarandeerde afreis bij minimaal 40 passagiers

 

 

Partner Content