Voedselbanken zoeken vrijwilligers

Door De Redactie
We leven in een welvarend land. Gelukkig maar. Helaas zijn er nog altijd 114.000 landgenoten voor wie een goede maaltijd niet vanzelfsprekend is. Landgenoten die alle hulp kunnen gebruiken. En daar kom jij in het spel. De Voedselbanken zoeken vrijwilligers voor de inzamelactie in verschillende supermarkten!

Wanneer?

Van 15 tot 21 oktober 2009. De Voedselbanken hebben gemerkt dat het succes van hun actie sterk afhankelijk is van de aanwezigheid van vrijwilligers. Zij informeren en motiveren de klanten om mee te doen aan de actie en maken zo een wezenlijk verschil.

Wat vragen de Voedselbanken van jou?

Dat je even nadenkt over die 114.000 Belgen voor wie elke eenvoudige maaltijd een feestmaal is. En dat je uit solidariteit met deze minderbedeelden twee uur de handen uit de mouwen wil steken, door aan de ingang van de supermarkten (Delhaize De Leeuw, AD Delhaize, Proxy Delhaize en City Delhaize) mensen warm te maken voor de actie!

Interesse?

Contacteer de Voedselbanken via foodbanks@skynet.be of door te bellen naar 02/559 11 10 met duidelijke vermelding van je naam, telefoonnummer en postcode van je thuisadres. De Voedselbanken nemen contact met je voor de details van de samenwerking!

Partner Content