Voor avontuurlijke speelvogels

Door De Redactie
Een parcours in de bomen . Is dat wel iets voor kleine kinderen? Voor peutertjes niet. Maar vanaf kleuterleeftijd dus wel blijkt. Voor jou getest voor twee avontuurlijke speelvogels.

Een parcours in de bomen . Is dat wel iets voor kleine kinderen? Voor peutertjes niet. Maar vanaf kleuterleeftijd dus wel blijkt. Voor jou getest voor twee avontuurlijke speelvogels.

Zaterdagochtend zetten we koers naar Wavre, vlakbij Brussel. Want we ‘gaan in de bomen hangen’. De zoon van 7 ziet het helemaal zitten. De dochter van 4 houdt zich flink. Want aapjes daar heeft ze wel iets mee. En in bomen klimmen, doet ze ook graag. Maar of zij wel in hele hoge bomen durft? Eerlijk gezegd, twijfel ik ook wel een beetje of dit met een kind van 4 nu wel een goed plan was, maar wie niet waagt…

Om 10u staan we in Aventure Parc , een uitgestrekt bos waar een parcours in de bomen op ons wacht. De gemoedelijke sfeer stelt ons meteen op ons gemakt. Iedereen krijgt een overall aangemeten. Praktisch want zo blijven je kleren heel. Een korte toelichting bij verschillende trajecten met veiligheidsvoorschriften en daar gaan we. Zoon en papa gaan samen het Kinder Parcours ontdekken.

Mama en dochter gaan voor de Mini-Kids zone , geschikt voor kinderen vanaf 4. Goed gezien van Aventure Parc. Zo is er voor ieder wat wils: een heel groot springkasteel , houten paalwoningen , een touwenlabyrint met springballen en een avontuurlijke glijbaan. Dit is een toffe speeltuin die net ietsje anders is. Rustig ook! Zoonlief gaat als een pro tekeer op de klimmuren, balken en andere avontuurlijke spelen tussen de bomen. Papa leidt het allemaal in goede banen en de begeleiders van het park houden de veiligheidsvoorschriften in de gaten. Een geslaagde dag en een aanrader voor avontuurlijke speelvogels .

Voor grotere ‘kinderen’ (en mama’s en papa’s) zijn er uiteraard moeilijkere parcours om te volgen. Meer informatie op Aventure Parc

 

aventureparc2

aventureparc2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Partner Content