Advertorial

Op babybezoek? Deze cadeautjes laad je zo in je winkelmandje!

Libelle & Vtech

Rompertjes, slabbetjes, pampers… Als kersverse ouder weet je als geen ander dat je er nooit genoeg van hebt. Maar een geboortelijst hoeft uiteraard niet enkel uit praktische spulletjes bestaan. Deze 5 cadeautjes zorgen voor uren speelplezier én je kind steekt er ook wat van op!

Dé educatieve tablet voor de allerkleinsten

Spelen, leren én ontwikkelen: met de Activiteiten Tablet stimuleer je de taalontwikkeling, de fijne motoriek en de fantasie van je oogappel. Laat je uk kennis maken met kleuren, vormen, dieren en nog veel meer via de 25 interactieve app-toesten. De lieve puppy zingt 3 vrolijke liedjes, en begeleidt vrolijk tijdens het spelen.

Voor kinderen van 9 tot 36 maanden.

Bekijk het product hier.

Alfabet Lichtjeskever

Beweeg de kever, druk op de voelsprieten of de lettertoets en leer zo kleuren, letters en letterklanken via liedjes. Oh, en vergeet de mooie lichtshow niet! Het spelen met de kever bevordert de ontwikkeling van de motorische vaardigheden en prikkelt de zintuigen.

Voor kinderen van 9 tot 36 maanden.

Bekijk het product hier.

Slaapzacht

Onrustige en afgebroken nachten door babylief: welke ouder herkent dit niet? Maar de Dromenland Projector kan weleens de oplossing zijn voor een goede nachtrust! Het lieve schaapje sust je baby zo in slaap met verschillende rustgevende melodietjes, liedjes, lieve zinnetjes én natuurgeluiden. De geluidssensor activeert de projector wanneer je kleintje huilt, dat bespaart jou een retourtje naar de slaapkamer!

Voor kinderen van 0 tot 36 maanden.

Bekijk het product hier.

Lichtpret Slakje

Het Lichtpret Slakje is ideaal om je oogappel bezig te houden onderweg. Hang het slakje met de bovenste ring aan de kinderwagen of box. Wanneer je kind aan de ring met kralen trekt, krijgt het allerlei grappige geluiden, fijne liedjes en vrolijke zinnetjes te horen. En de mooie lichteffecten zijn een leuke bonus!

Voor kinderen van 3 tot 24 maanden.

Bekijk het product hier.

Rammel & Speel Aapje

Rammelen, maar! Schud met het aapje en je krijgt heel wat vrolijke reacties te horen. Druk op de knipperende toets om gezongen liedjes, vrolijke zinnetjes, melodietjes en grappige geluiden te horen. De bal en de bananen zorgen voor nog meer speelplezier!

Voor kinderen van 3 tot 26 maanden.

Bekijk het product hier.

Lees ook: