Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Libelle’s Wandelboek: 40 wondermooie wandelroutes om uit te proberen!

Door Rani Merckx

Na het overdonderende succes van ons Wandelboek van vorig jaar brengen we opnieuw een wandelboek uit met 40 nieuwe uitgestippelde wandelroutes. Het is een gouden gids voor elke wandelliefhebber, die je nu voor een prikje in huis haalt!

Op stap met Libelle’s Wandelboek

België is zonder enige twijfel een wondermooi wandelland. Of je nu houdt van een wandeling door idyllische bossen, langs akkers en weilanden, kabbelende beekjes en romantische kasteelparken: ons landje barst van de wandelpaden die je van de ene verwondering naar de andere leiden!

Ook wij trekken graag naar buiten om te genieten van die heerlijke buitenlucht. Daarom stelden we een online Wandelpakket samen waarbij je vier keer per jaar 10 prachtige wandelroutes ontvangt die perféct passen bij het seizoen!

Naast ons online wandelplatform hebben we vorig jaar al onze uitgestippelde wandelroutes, inclusief leuke extra’s, gebundeld in een heusWandelboek‘. Na het overdonderende succes brengen we opnieuw een Wandelboek uit, met 40 nieuwe wandelingen. Ideaal voor wie toch meer houdt van een tastbaar exemplaar.

Het Libelle Wandelboek: een parel voor élke wandelliefhebber

In het Wandelboek vind je alle wandelingen met bijhorende stops die je op onze online Wandelpagina vindt. Je krijgt in één oogopslag alle praktische details over de wandelingen: de moeilijkheidsgraad en afstand, het karakter van de wandeling en zoveel meer! Zo vindt elk type wandelaar de wandelroute die bij hem of haar past.

Kortom: het Wandelboek is een gouden gids voor elke wandelliefhebber! 

Koop het nu voor een prikje!

Kun je als wandelaar wel een handige leidraad gebruiken? Rep je naar een dagbladhandelaar in jouw buurt, bemachtig het Libelle Wandelboek voor 9,95 euro* in pakket met Libelle, en wij tonen jou de weg.

*Van 2 februari tot en met 16 maart kun je Wandelboek los kopen in de betere dagbladhandel voor slechts 7,95 euro.

Libelle’s online Wandelpakket: klik én ontdek

Hou zeker ons online Wandelpakket goed in de gaten, want ook dit jaar laten we – in primeur – weer een lading nieuwe wandelingen op je los!

Klik hier om ons Wandelpakket te ontdekken!

Leuke wandel-‘opwarmers’:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content