Wandelzoektocht in Lier: ga jij mee op pad met hoofdredactrice Karen?

Inspiratie nodig voor een leuk en origineel weekend- of woensdagnamiddaguitje? Neem je bubbel mee op sleeptouw en probeer zeker eens onze Libelle Wandelzoektocht door Lier. Hoofdredactrice Karen maakt je alvast warm voor de stad waar ze geboren en getogen is!

Hoofdredactrice Karen gidst je door haar ‘Lierke plezierke’

Onze Libelle Wandelzoektocht loopt niet ‘zomaar’ door Lier. Het is de plek waar hoofdredactrice Karen opgroeide, een stad vol herinneringen dus! Heb je ook zin om Lier te ontdekken? Download dan hier de vragen en opdrachten van de wandelzoektocht en ga op pad!

Leuk extraatje: een bonnenboekje!

Extra leuk: wip eerst eens binnen bij Visit Lier, het kantoor van de toeristische dienst in het historisch stadhuis op de Grote Markt. Als je daar vermeldt dat je de Wandelzoektocht van Libelle wilt volgen, ontvang je een boekje met kortingen bij lokale handelaars!

En als je benieuwd bent of je alles juist hebt, dan kun je hier de oplossingen vinden 😉 Wij wensen jou ongelooflijk veel wandel- en zoekplezier in Lier!

Nog meer wandeltips:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)