Wandelzoektocht in Lier: ga jij mee op pad met hoofdredactrice Karen?

Inspiratie nodig voor een leuk en origineel weekend- of woensdagnamiddaguitje? Neem je bubbel mee op sleeptouw en probeer zeker eens onze Libelle Wandelzoektocht door Lier. Hoofdredactrice Karen maakt je alvast warm voor de stad waar ze geboren en getogen is!

Download onze wandelzoektocht door Karens ‘Lierke Plezierke’

Onze Libelle Wandelzoektocht loopt niet ‘zomaar’ door Lier. Het is de plek waar hoofdredactrice Karen opgroeide, een stad vol herinneringen dus!

Heb je ook zin om Lier te ontdekken? Download hieronder onze wandelzoektocht met allerlei leuke opdrachten en vragen over Lier, en ga op pad!

Klik op de afbeelding en download onze wandelzoektocht in Lier!

Leuk extraatje: een bonnenboekje!

Extra leuk: wip eerst eens binnen bij Visit Lier, het kantoor van de toeristische dienst in het historisch stadhuis op de Grote Markt. Als je daar vermeldt dat je de Wandelzoektocht van Libelle wilt volgen, ontvang je een boekje met kortingen bij lokale handelaars!

Ontdek hier de oplossingen

Heb jij onze wandelzoektocht gedaan, en ben je benieuwd of je alle vragen correct beantwoord hebt? Download dan zeker de oplossingen en kom het te weten!

Nog meer wandeltips:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content