Wassen met bubbels!

Door De Redactie
Wassen met koud water en toch hetzelfde resultaat behalen als met warm water? Samsung heeft deze ecodroom waar gemaakt met de ecobubble wasmachine. Wil jij graag geld besparen en goed zijn voor het milieu? Test dan één van de 5 ecobubble wasmachines van Samsung uit!

Met een energieverbruik dat 30% onder de grenswaarde voor een A-label wasmachine ligt, valt de Samsung Eco Bubble in de beste klasse qua energieconsumptie. Bovendien was deze machine ook met koud water uitzonderlijk schoon. Maar niet alleen is het energieverbruik sterk verlaagd, je hebt ook geen last meer van trillingen of lawaaihinder wanneer de wasmachine draait. Bovendien zorgen innovatieve wastechnologieën ervoor dat je wasgoed schoner wordt dan ooit tevoren, op welke temperatuur je ook wast.

De wasmachines hebben een capaciteit van 7 en 8 kilo wasgoed per wasbeurt en combineren stijl met gebruiksgemak. Achter de deur zit een extra grote ingang die het gemakkelijk maakt om wasgoed in en uit te laden. De bediening is intuïtief met een draaiknop waarmee je het gewenste wasprogramma selecteert, knoppen die extra mogelijkheden bieden en een LED-scherm waarop nuttig info getoond wordt, zoals de resterende tijd van het wasprogramma.

Om energie te besparen wast deze Eco Bubble op een ingenieuze manier. De bubbelgenerator lost eerst het wasmiddel op en spuit vervolgens lucht in de trommel. Hierdoor ontstaat een rijk schuimkussen, dat al verschijnt enkele seconden nadat de wasmachine is gestart met draaien. Het schuim lost op in het waswater, wordt evenredig verdeeld over de kleding en komt dieper en veertig keer sneller in de stof dan bij conventionele wasmachines.

Zelfs tere weefsels zoals zijde en wol worden goed schoongemaakt. Omdat de kleine schuimbellen als een kussen werken, is de kans op stofbeschadiging veel kleiner dan bij traditionele wasmachines. Als je de wasmachine instelt op een temperatuur van 15°C, bereik je bovendien hetzelfde resultaat als bij een wasbeurt van 40°C zonder bubbels. Zo verbruik je 70% minder energie en geef je kwestbare kleding een betere wasbehandeling.

Samsung Eco Bubble wasmachine (capaciteit 7 kilogram): 679 euro
Samsung Eco Bubble wasmachine (capaciteit 8 kilogram): 729 euro

Partner Content