Webshop boordevol kinderboeken

Door De Redactie
Boeken vormen voor onze kids een venster op de wereld want een goed kinderboek is leuk, educatief en stimuleert je zoon of dochter. Nochtans is het voor jou als ouder niet altijd even makkelijk om een goed boek te kiezen maar dat zou nu een pak eenvoudiger moeten worden dankzij voorleesboeken.be.

De site www.voorleesboeken.be biedt de grootste (meer dan 15.000 boeken) online collectie Nederlandstalige peuter-, kleuter- en kinderboeken. Het aanbod is mooi opgedeeld en gestructureerd zodat je boeken kan zoeken op titel, auteur, leeftijd, verhaallijn,… En amper twee dagen na bestelling worden je aankopen al thuis geleverd.

De site heeft bovendien voor iedereen wat wils: van Musti tot Harry Potter en van Bumba tot de Grote Vriendelijke Reus. Je kan er ook een boekenabonnement aangaan waardoor je iedere maand een tof boek voor je kids thuisgeleverd krijg, uitgekozen door een gepassioneerd medewerker van de site.

Voorleesboeken.be wil zijn liefde voor boeken delen met kinderen, maar wil daarnaast ook zijn steentje bijdragen aan de maatschappij. Om ervoor te zorgen dat ook minderbedeelde kinderen ten volle kunnen genieten van boeken, doneert het bedrijf 10% van elk verkocht boek aan de Angels. Met dat geld steunt de stichting de bouw van bibliotheken en de uitgave, aankoop of verdeling van boeken die normaliter minder snel met boeken in aanraking komen.

Meer info: www.voorleesboeken.be

Partner Content