Trees On Field Against Sky During Sunset

Een weekendje uit? Op stap in het Drielandenpunt!

Door De Redactie

In het Drielandenpunt in Vaals komen – verrassing – drie landen samen: België, Nederland en Duitsland. Wij stippelden het perfecte weekendje uit…Geniet ervan!

Overnachten in...B&B De Witte Gans. Gelegen in Sint-Martens-Voeren, één van de zes charmante kerkdorpjes van de Voerstreek. Luxueus landelijk ingericht, met kamers met een hartvormige loopdouche of een zalig ad op pootjes! In ‘de Droomkamer’ of ‘het Paradijs’ zit je zeker goed. www.hoevedewittegans.be, vanaf € 35 p.p.

www.hoevedewittegans.be/

Leuk op zaterdag: Een dagje shoppen in Maastricht, op iets meer dan een kwartier rijden van de hoeve. Maastricht is meermaals uitgeroepen tot de beste winkelstad van Nederland en dat vinden wij helemaal terecht. Ga zeker langs in de Minckelersstraat met leuke cadeauwinkels als Festen en de tot boekhandel omgebouwde Dominicaner kerk!

www.bezoekmaastricht.nl

Leuk op zondag: Niets zo leuk als een marktje op zondag. Op 5 minuten rijden vind je in het Waalse Aubel een boerenmarkt, op 25 minuten rijden sta je op de antiekmarkt van Tongeren. Als afsluiter van het weekend rij je nog even naar het Drielandenpunt in Vaals. Zo ben je ook nog even in Duitsland geweest!

http://www.tongeren.be

Ook interessant:

Partner Content