© Westtoer

Win een weekendje aan zee t.w.v. € 700!

Droom jij al van de leuke tripjes die je hopelijk gauw weer kunt maken met je gezin? Doe dan mee aan onze wedstrijd en wie weet win jij wel een weekendje Koksijde-Oostduinkerke. Dat wordt dubbel genieten, zodra de coronamaatregelen het weer toelaten!

Dit mag je niet missen in Koksijde-Oostduinkerke

In Koksijde-Oostduinkerke vind je heel wat bezienswaardigheden en activiteiten waar jong én oud plezier aan beleven. Zo vind je aan het strand van Oostduinkerke bijvoorbeeld de alom bekende garnaalvissers. Ga kijken hoe ze met hun stoere trekpaarden te water gaan, en met netten vol verse garnalen weer aan land komen. Dit is intussen erkend als cultureel erfgoed, dus het is zeker de moeite om hen eens aan het werk te zien. Alle info en data vind je op visitkoksijde.be.

We moeten er jammer genoeg nog even op wachten, maar als de horeca weer opengaat, kunnen ook fijnproevers in Koksijde-Oostduinkerke gegarandeerd hun hartje ophalen. In Sint-Idesbald heb je bijvoorbeeld de ‘Golden Triangle’, een kruispunt met een aantal toprestaurants waar je kunt genieten van lokale, culinaire hoogstandjes. Alvast iets voor op je to-dolijstje!

Wil je genieten van een deugddoende fietstocht? Vanuit Groenendijk-Bad vertrekt een 28 kilometer lange knooppuntenroute die je onder andere langs cultuur en natuur leidt.

Maak kans op een weekendje aan zee

Wat kun je winnen?

  • 2 overnachtingen in Sunparks Oostduinkerke aan zee, met gratis toegang tot het tropisch zwemparadijs. Vakantieparken zijn momenteel gesloten, maar op de website vind je alle huidige boekingsvoorwaarden.
  • entreetickets voor het Abdijmuseum Ten Duinen (tenduinen.be)
  • 1x heerlijk ontbijt door Stephan Destrooper (stephandestrooper.be/patissier/)
  • voucher per dag van € 100 voor de overige maaltijden, te gebruiken in de restaurants van Koksijde-Oostduinkerke
  • 2 activiteiten per dag, volgens de interesses van het winnende gezin. Dat kan zijn: elektrische fietsen, boottochtje met elektrische boot bij Wulpen
    (mag zonder vaarbewijs), watersport, golfinitiatie…

Doe mee!

De wedstrijd loopt tot en met 11 februari 2021. Blijf hier op de hoogte van de geldende coronamaatregelen.

Meer lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content