Klaar voor het nieuwe schooljaar met de handige Libelle Weekplanner!

Klaar voor het nieuwe schooljaar met de handige Libelle Weekplanner!

Het nieuwe schooljaar staat voor de deur, en dat betekent dat het weer heel wat drukker wordt. Een infomoment hier, een judotraining of gymles daar: we schieten met z’n allen weer in ‘septembermodus’ en onze agenda loopt vanzelf weer vol. Best wel wennen na de vakantie, maar met de Libelle Weekplanner neem jij een vliegende start!

Planpret verzekerd met onze weekplanner

School, werk, je sociale kring en het huishouden: het is vaak goochelen met de tijd als ouder. De sportzak van je kind klaarleggen, snel boterhammen smeren voor je hele kroost, en hop: naar het werk! En dan mag je straks die tandartsafspraak zeker niet vergeten.

Breekt het zweet je nu al uit? Geen zorgen! Met onze superhandige weekplanner hou jij alle hobby’s en wekelijkse afspraken van het hele gezin vlotjes bij, en tuimel je zonder slag of stoot weer in het ‘schooljaarritme’.

Download onze superhandige weekplanner

En hij ziet er ook gewoon ontzettend leuk uit, niet? Deze vrolijke planner krijgt gegarandeerd een plaatsje op jouw prikbord!

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

 

Meer interessante september-tips:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)