Welk IT-type ben jij?

Door De Redactie

Voel jij je ook verloren zonder je smartphone of internet? We gebruiken bijna dagelijks digitale technologie. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, om in contact te blijven met vriendinnen, om muziek te beluisteren, om bankzaken te regelen... Volgens Microsoft zijn er 4 verschillende types IT-gebruikers. Kan jij je vinden in één van de vier types?

Microsoft stelde deze vier types op aan de hand van je IT-gebruik en je liefde voor design en computergadgets.

Techno trendsetters

Ben jij een techno trendsetter? Dan ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwe ‘must haves’ en technologische snufjes. Voor jou zijn zowel kwaliteit als looks en design van belang. Je bent altijd op zoek naar de nieuwste en mooiste computerhebbedingetjes.

Go getters

Je bent altijd onderweg en altijd online. Je vindt het moeilijk om een scheiding tussen privé en werk te vinden. Digitale technologie is onmisbaar in je leven. Je gaat niet zo nodig op zoek naar de laatste nieuwe snufjes maar je bent wel altijd op zoek naar manieren om je drukke leven beter te kunnen organiseren.

Smart socials

Je kan niet zonder je familie en vrienden. Waar je ook bent, je neemt je sociale contacten met je mee. Social media hebben voor jou geen geheimen meer. Je vindt het leuk om je computerspullen af te stemmen op je look en persoonlijkheid.

Media moderates

Je houdt van entertainment. Of het nu muziek, film, televisie, shows of concerten zijn, je zit altijd op de eerste rij. Je gebruikt nieuwe media om op de hoogte te blijven van de wereld van entertainment. Je vindt een goede prijs-kwaliteitsverhouding en een mooie look belangrijker dan de strafste of nieuwste snufjes.

Met onze kleding en accessoires proberen we een eigen unieke stijl te creeëren. Microsoft ontwierp een nieuwe lijn computermuizen waarmee je je persoonlijke stijl nu ook kan doortrekken naar je computergadgets. Het resultaat is een exclusieve lijn computermuizen, op maat van elk IT-type. Zo is er een Modern Collection, een Style Collection en een Artist Edition Collection. De computermuizen van de Artist Edition Collection werden door eigentijdse artiesten ontworpen. Je kan deze computermuizen onder andere vinden in Fnac, Vanden Borre en Media Markt/Saturn.

 

Partner Content