Wetenschap is cooooool !

Door De Redactie

Willen jouw kids àlles weten, maar liefst de meest bizarre dingen eerst? 'De Waanzinnige wetenschap van werkelijk alles' geeft een antwoord op vragen die je zelf niet had kunnen bedenken en/of beantwoorden!

In 'De Waanzinnige Wetenschap van Werkelijk Alles' ontdekken je kleine wetenschappers hoe de wereld echt in elkaar zit. Ze springen van het allerkleinste atoom naar zwarte gaten en maken een reis van de oerknal naar de verre toekomst! Geen enkel onderwerp is taboe en ingewikkelde wetenschappelijke formules worden begrijpelijk uitgelegd en waanzinnig cool geïllustreerd. De oerknal, chemische chaos, microbes, bizarre beesten en irritante planten, dode dino's en vreselijke fosielen, het heelal en het zonnestelsel zijn maar een paar van de onderwerpen die de schrijvers van het boek behandelen.

Het boek is bijzonder informatief, ziet er énorm cool uit en de expliciete illustraties zullen elke tienerjongen kunnen bekoren! Dit boek wordt de absolute favoriet in de kinderboekenkast. Nu alleen maar hopen dat je niet nog meer bizarre vragen voorgeschoteld krijgt!

De Waanzinnige Wetenschap van Werkelijk Alles – Nick Arnold – illustraties van Tony de Saulles – ISBN 9020605607 – Uitgeverij Kluitman

Partner Content