Wie wordt Libelle Vrouw van het jaar?

Door De Redactie

Wie wordt Libelle Vrouw van het jaar? Kies jouw favoriet en stem mee!

Na de intussen betreurde Anneke Geerts, die het Wonderfonds oprichtte voor steun aan zwaar zieke alleenstaande ouders, en Diane Put, die het verdreit om haar overleden dochtertje Charlotte een plaats gaf met een prentenboek, werd vorig jaar Yvonne Dendooven uitgeroepen tot Libelle Vrouw van het Jaar. Yvonne wil meer begrip voor mensen die er "anders" uitzien. Via een spelkoffer wil ze kinderen van jongs af anders leren kijken naar mensen met een beperking.

Nu stellen we opnieuw tien vrouwen met een missie voor. Je ontmoette hen de afgelopen 12 maanden allemaal in Libelle. Eén van hen wordt straks, met jouw stem, Libelle Vrouw van 2010. Welk verhaal heeft jou het meest geraakt? Voor welke vrouw heb jij de grootste bewondering?

Klik naast de naam van de Vrouw met een Missie van wie het verhaal je het meeste raakt. Dit kan je doen van donderdag 7 oktober tot en met vrijdag 22 oktober. Op 2 november 2010 volgt dan de feestelijke uitreiking vanaf 16.30u in de Groene Zaal van de Antwerp Expo. Alle genomineerde Vrouwen met een Missie van dit jaar zullen er zijn.


Partner Content