Wij zoeken de leukste Marley-lookalike!

Door De Redactie
Naar aanleiding van de dvd-release van de komedie "Marley and Me" gaan wij op zoek naar de leukste Marley-lookalike. Heb jij zo'n grappige, speelse of zotte labrador in huis, bezorg ons dan een leuke foto en wie weet valt jouw hond wel in de prijzen!

John (Owen Wilson) en Jenny (Jennifer Aniston) zijn toe aan een volgende stap in hun relatie, maar omdat John het nog niet meteen ziet zitten om papa te worden, adviseert een vriend hem om z’n vrouw een lieve, schattige puppy cadeau te doen. Maar met de komst van Marley lijkt het wel alsof het koppel ineens 10 kinderen in huis heeft. De labrador bruist namelijk van energie en neemt het niet zo nauw met de regels. Toch blijven John en Jenny hun Marley trouw en wordt hij een onderdeel van hun gezin, dat met de jaren heel wat ups en downs kent. “Marley and Me” is een entertainende romantische komedie waarin Marley de labrador ongetwijfeld de show steelt!

Naar aanleiding van de release van de dvd gaan wij, samen met ZOOMART en 20th Century Fox, op zoek naar de leukste Marley-lookalike! Ziet jouw hond er even schattig, ondeugend of speels uit als de labrador uit “Marley and Me”?

Deze wedstrijd is afgelopen!

 

Prijzen:

  • 5 x 1/2 jaar gratis eten voor je labrador

  • 5 x een ballenbad voor honden

  • 10 x dvd Marley and Me
  • gratis pluchen been voor alle honden – klik op onderstaande button

 

 

Partner Content