Win duotickets voor het grootste wijnfestival in België!

Door Rani Merckx

Op het leven moet geproost worden, toch? En hoe doe je dat beter dan met een lekker glaasje wijn op het Antwerp Wine Festival? Op 16, 17 en 18 maart proef je er de lekkerste wijnen van over de hele wereld. Tijd om je (zomer)voorraad in huis te halen, dus!

Een wijntje erbij?

Na een drukke werkdag, voor een feestje groot of klein of voor een vrijdagavond gezellig bijkletsen met vriendinnen: een glaasje wijn smaakt al-tijd! Voeg daar nog wat overheerlijke hapjes en opzwepende muziek aan toe, en je hebt hét succesrecept van het Antwerp Wine Festival.

(wijn)reisje rond de wereld

De organisatoren, bekend van het HAP foodtruckfestival, spaarden kosten nog moeite om uit te pakken. Ze toverden de Parkloods aan Park Spoor Noord in Antwerpen om tot een dromerig walhalla voor de wijnliefhebbers onder ons.

Tal van wijnhuizen, aanstekelijke animatie en muziek zorgen voor een driedaagse vol lekkers én plezier, verspreid over 5000 m2. Zak af, en proef van maar liefst 140 wijnen uit 9 verschillende landen: van Chili tot Australië en België tot Zuid-Afrika. Op het ene moment waan je je tussen de gondels in het pittoreske Venetië, en wat later zit je de adembenemende zonsondergang op een heuveltop in het exotische Zuid-Afrika te bewonderen.

Heb jij je (wijn)paspoort al?

Start de trip van je leven met je wijnpaspoort (incl. toegang festival, info over wijnen, katoenen tote bag, wijnglas, welkomstbubbel én twee vrij te kiezen proevertjes) in de ene hand en een heerlijke glas wijn in de andere.

Koop je wijnpaspoort aan (8 euro) via de website, of trakeer je vrienden op een Wine 4 Friends dagpas, goed voor dezelfde voordelen maar dan voor 4 personen. 

Of doe nu mee met onze wedstrijd, en je kunt er gratis heen!

Waag je kans

 

 

Dit moet je weten:

Het Antwerp Wine Festival vindt plaats op 16, 17 en 18 maart in de Parkloods in Antwerpen.

Bezoekers onder 16 jaar genieten gratis toegang. 

Lees ook:

Partner Content