Wolf blogt!

Door De Redactie
Nieuwsgierig naar het leven en welzijn van een alleenstaande papa en zijn tieners? Volg dan de dagelijkse blog van Herman Wolf!

[LINK_TEXT id=1]

 

In het boek www.alleenvader.com vertelt Herman Wolf over het leven van een alleenstaande vader met twee charmante, luie, slimme, onmogelijke tieners Alexander en Maxime. Wolf schreef het boek in de eerste plaats voor z’n kinderen, die hij al zo lang een kinderboek had beloofd. Omdat zij de kinderboeken intussen zijn ontgroeid, werd het iets voor volwassenen – een boek op de groei zeg maar. “Het was voor ons alledrie een fantastisch avontuur”, zegt Wolf. “Mijn zoon van zestien was mijn enige lector, en als hij lachte, stelde me dat gerust.” Hoewel Wolf benadrukt dat hij geen roman heeft geschreven, leunt het boek wel bij het echte leven aan. En het is bovenal trefzeker, herkenbaar, echt grappig geschreven.

Wolf: “Ik wilde iets lichtvoetigs, geen kommer en kwel. Het ging me vooral om het plezier van een vader die geniet van het gezelschap van z’n kinderen.” Bij het boek hoort ook een knappe website, met een hilarisch filmpje mét gastoptreden van vriend Michiel Devlieger.

Partner Content