Wordt jouw zoon of dochter de 5e LEGO Ninja?

Door De Redactie
LEGO lanceerde onlangs haar splinternieuwe Ninjago-collectie en gaat nu op zoek naar de 5e Ninja. Is jouw zoon of dochter altijd in voor een potje zwaardvechten? En is hij of zij sneller dan een wervelwind? Laat je kind dan deelnemen aan de LEGO Ninja wedstrijd.

De Ninjago-lijn bevat een heel aantal traditionele bouwproducten, maar LEGO gaat ook een stapje verder en lanceert spinners waarmee kids de coolste gevechten kunnen aangaan met elkaar. Zijn jouw kids helemaal in de ban van de Ninja’s? Doe dan snel mee met de LEGO® Ninja wedstrijd!

Laat je kind bewijzen dat het een Spinjitzu Meester is en misschien wordt het wel gekroond tot de enige echte vijfde Ninja van Ninjago! Elke dag worden op Nickelodeon.be nieuwe winnaars getrokken die mee mogen naar het LEGO Ninjago Trainingskamp, dus kom zeker elke dag hier terug!

In amper 4 stappen kunnen ze op www.nickelodeon.be strijden om een plekje in het Ninjago Trainingskamp op zondag 17 april 2011 in Kinepolis Brussel verdienen. Tijdens het trainingskamp komen ze veel te weten over de wereld van de Ninja’s, krijgen ze de nieuwe Ninjago-film te zien en het belangrijkste: de kids leren hoe ze de enige echte 5e Ninja kunnen worden. Want ze leren alles over battle technieken en de kunst van het vermommen. De dag wordt afgesloten met een Ninjago competitie waarin iedereen moet bewijzen dat zij de enige echte 5e Ninja is.

Nog meer info op Nickelodeon.be!

Partner Content