Zet de juf of de meester in de bloemetjes

Door De Redactie

Vind jij de juf of meester van jouw (klein)kids ook zo straf? Dan wil je hem of haar op het einde van het schooljaar zeker even in de bloemetjes zetten. Met deze leuke en originele LEGO-geschenkjes zullen ze jouw bengel nog lang herinneren!

Een volledig op maat gemaakt [LINK_TEXT id=1]-potlood met een zelfgekozen gegraveerde tekst. Dit unieke item heeft Mijn Blokje speciaal gecreëerd voor het einde van het schooljaar. Je ontvangt het potlood in losse stukken met een bouwplan. Zo bouw je zelf je eigen potlood om aan de juf of meester af te geven. Dit unieke bedankje zullen ze zich altijd herinneren!

Of wat dacht je van een schoolbord + gegraveerde magneet? Of ga je liever voor een schoolbordje + minifiguur "juf of meester"? Of een combinatie van beiden? Het kan allemaal dankzij mijnblokje.be.

Aanbieding: Libelle-lezers krijgen een speciale korting van 0,10 euro per product indien je bij bestelling via de website van Mijn Blokje codewoord Libelle vermeldt. (exclusief verzendingskosten)

Bestel nu! Stuur een mail naar contact@mijnblokje.be en je ontvangt jouw geschenk ruimschoots op tijd! Mijnblokje.be levert tot 1 week voor het einde van het schooljaar.

Partner Content