Zo strijk je nog nauwkeuriger én makkelijker

Door De Redactie

Wij vinden strijken niet meteen de meest leuke klus in het huishouden. Maar wat moet gebeuren, moet gebeuren! Om ons het leven iets aangenamer te maken brengt Rowenta het strijkijzer Partner of Fashion op de markt

Het stoomstrijkijzer Partner of Fashion belooft alle vrouwen om nog sneller en nauwkeuriger door die berg strijk te glijden. Wij konden het nieuwe toestel alvast even uittesten

Wat meteen opvalt aan het toestel is de stijlvolle en glamoureuze look. Maar dat is natuurlijk niet het enige dat telt. Op de zool van het toestel zijn maar liefst 400 microgaatjes die voor een optimale stroomverdeling én een onberispelijk strijkresultaat verzorgen.

Verder is het vooral de Precision-punt die in het oog springt. Dankzij deze punt kan je heel nauwkeurig strijken, tot in de kleinste details. Het is verrassend om te zien hoe makkelijk je rond de knopen van een hemd kan gaan met dit strijkijzer!

De Partner of Fashion warmt bovendien bijzonder snel op waardoor je heel snel aan de slag kan gaan. Ook het reinigen van het toestel is eenvoudig: één druk op de knop en 1 minuut later is alles klaar!

Je ziet, dit fashion-strijkijzer dat vanaf september 2012 in de winkels ligt voor 54,99 euro, willigt heel wat van onze strijkeisen in. Toch is er één klein nadeel aan dit toestel: de lengte van het snoer bedraagt 2 meter en dat is voor ons net iets te kort om echt handig te werken.

Details

  • vermogen 2400 W
  • verticaal ontkreuken
  • anti-drupsysteem
  • zelfreinigingssysteem
  • ingebouwd anti-kalksysteem
  • comfortabele handgreep

Partner Content