Zoektocht naar Mowgli’s en Shanti’s

Door De Redactie

De eerste Disneyrelease van Jungle Book kwam er al in 1967 . Jungle Book viert dus zijn 40ste verjaardag en daarom brengt Buena Vista Home Entertainment een speciale verjaardagseditie op de markt. De dvd met leuke extra's komt woensdag 7 november uit en om deze dag nog specialer te maken zijn ze op zoek naar kindjes die net als Shanti en Mowgli af en toe wel eens wild en gek kunnen doen...

Jongens en meisjes tussen 6 en 12 jaar die graag eens een dagje in ware Jungle Book-stijl willen rondlopen kunnen meedoen aan de leuke "Lijk jij op Mowgli of Shanti"-wedstrijd in samenwerking met Kreatos.

Ben je een meisje? Dan kan je inschrijven via www.lijkjijopshanti.be.
Ben je een jongen? Schrijf je dan snel in via www.lijkjijopmowgli.be!
Om de inschrijving compleet te maken moet er een foto meegestuurd worden en moet je ook even laten weten waarom jij een perfecte Shanti of Mowgli zou zijn.

Op woensdag 25 oktober kiezen Mowgli en Shanti zelf welke 15 jongens en 15 meisjes doorgaan naar de volgende ronde. Zij krijgen alvast een metamorfose op 7 november tussen 13 en 17 in een Kreatos kapperszaak zodat ze er net zo uitzien als hun helden. De gelukkigen komen na hun make-over op beide websites te staan en dan is het aan alle Jungle Book-liefhebbers om hun ideale Mowgli of Shanti te kiezen.

De winnaar en winnares worden uiteindelijk bekend gemaakt op 28 november en winnen een verblijf in Disneyland Resort Parijs voor het hele gezin. De andere finalisten ontvangen sowieso een leuk verrassingspakket!

Partner Content